İSTANBUL / ESENYURT - Mehmet Akif Ersoy Esenyurt Anaokulu

Gökhan ÇOLAK - Müdür

İstanbul´da doğdu.İlk ve orta öğrenimini İstanbul´da tamamladı.Karadeniz Teknik Üniversitesi Giresun Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği bölümünden 2008 yılında mezun olduktan sonra sırasıyla; İstanbul Büyükçekmece Lisesi, Iğdır Aralık Atatürk Ortaokulu, Bayburt Şehit Mete Okur Ortaokulu, İstanbul Esenyurt Altınyıldız İlkokulu İstanbul Esenyurt Ali Çebi Ortaokulunda Türkçe öğretmenliği görevlerinin ardından İstanbul Büyükçekmece 19 Mayıs Ortaokulu Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü.

Çatalca Şehit Kurmay Albay Gökhan Peker İlk ve Ortaokulunda Okul Müdürlüğü görevinin ardından 23.01.2019 tarihinde BEYLİKDÜZÜ - Gürpınar 75 Yıl Cumhuriyet Ortaokuluna Okul Müdürü olarak atandı.03.08.2023 tarihinde  okulumuza Okul Müdürü olarak atandı.
Evli ve iki çocuk babasıdır.